Dierenshop Berry de Bruin

Al meer dan 30 jaar
een begrip in Best
en omgeving!
Alles voor uw huisdier
onder n dak!
Klantervaringen

Hieronder vindt u alle ervaringen die klanten achter hebben gelaten op onze internetsite.
Wanneer u zelf uw ervaring, wij hopen natuurlijk positief, achter wilt laten, dan kunt u dat doen door hier te klikken.



Fam. van Gelder uit Son - 05 november 2017
Afgelopen week voor het eerst bij jullie in de winkel geweest. We werden enthousiast ontvangen en na het spelen in de speeltuin hebben we onze Berner Sennen gewassen in de hondenbadkamer. Wat een uitkomst zeg, thuis geen rotzooi en Diesel vond het geweldig.
Ingrid Heijink uit Eindhoven - 10 mei 2017
Bedankt Berry eindelijk gelukt een hondemand achter op mijn electrische fiets, overal waar ik ben geweest lukte dit niet maar Berry heeft er voor gezorgd dat ook op mijn fiets dit ging lukken, kei bedankt voor de goede service ik kan nu gaan fietsen met mijn hondje Inro
Karin van Luijk uit Best - 16 april 2017
Berry en "zijn dames" zijn geweldig en hebben hart voor je huisdier. We hebben voor Berry dan ook een speciale bijnaam "de goeroe" 😊
Jolanda Staals uit Eindhoven - 24 februari 2017
Wij zijn zeer tevreden.Onze hond had wat gedragsproblemen.Door de goede adviezen van Berry gaat het nu weer heel goed met onze hond! Wij halen hier voortaan al onze spullen!
Fam de Haas uit Eindhoven - 25 januari 2017
Vandaag na advies van mijn buurvrouw naar deze winkel! Voor aanschaf spullen puppy. We zijn erg netjes en goed geholpen. Goed advies en heel veel tips voor opvoeden puppy. Wij komen zeker terug.

F. Vullings uit Eindhoven - 11 januari 2017
Ik was vandaag voor de 1e keer bij Berry de Bruin dierenshop. Het is waar wat iedereen zegt.Je krijgt een goed advies. Natuurlijk een prachtige zaak maar belangrijker is dat er alle aandacht is voor jouw hond.En natuurlijk het probleem van jouw hond of zeg liever de hondenbaas.
Loes uit Son - 30 juli 2016
Super winkel en geweldige service! Onze pup Jip wordt iedere week gewogen en we krijgen iedere week tips over de opvoeding!
Anita Damhuis uit Eindhoven - 12 april 2016
Vanaf het begin dat we in de winkel komen neemt Berry altijd de tijd voor ons voor advies en hulp bij de opvoeding van onze Tervuerense herder Dingo. We konden met de pup gebruik maken van de geluids-wen ruimte. Oplossingen werden gezocht n.a.v. het trekgedrag van Dingo en nu ervaren we weer veel klantvriendelijkheid vanwege het aanbod van een maand gratis bescherming tegen teken en vlooienbeten. Ik wil daarom de winkel van harte aanbevelen!!
Gerrie v. Berkel v. Haaren uit Sint-Oedenrode - 28 januari 2016
Wij zijn super enthousiast over deze winkel. Alle medewerkers zijn goed op de hoogte wat betreft puppy's en alles wat daar bij komt kijken. Goede adviezen en trainings-speeltuin. Een aanrader voor alle hondenbezitters !
jill van schijndel uit Best - 19 januari 2016
Vandaag voor de eerste keer met mijn puppy Teddy bij Berry de Bruin geweest, top service, fijn advies en ook zelfs begeleiding voor het groot brengen van mijn pup!
Kluitmans uit Best - 31 december 2015
Vandaag voor het eerst geweest. Het is een mooie en overzichtelijke zaak. Moderne spullen en door Berry goed geadviseerd. Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had en ben erg enthousiast door de betrokkenheid en de vele keuze die ze hebben. Ik ga voortaan hierheen. Het is zeker een aanrader!
Ward uit Best - 06 september 2015
Elke week komen we trouw met onze Appenzeller pup Singer naar de winkel.
En elke keer krijgen we voedingsmiddelen advies,en tips en eventuele problemen worden opgelost.
Mvg
Berrie en alle medewerkers hebben altijd alle tijd voor iedereen.
Dikke pluim dus!!!
Karin List uit Eindhoven - 05 september 2015
Wij komen geregeld naar de dierenwinkel met onze Tibetaanse Terrir Kwibus en krijgen daar altijd super advies. Zo heeft onze pup veel last van verlatingsangst en Berry weet zoveel manieren om dit te verhelpen dat je met een gerust hart weg kan gaan van huis en de hond alleen thuis kan laten. Ook hun advies over voeding ed. is gewoon super goed. Berry en natuurlijk ook de rest van je fantastische mensen die bij je werken, bedankt!!
Maria van de Pol uit Veldhoven - 28 juli 2015
Wij komen wekelijks met Boefie bij Berry in de winkel. Iedere week wordt hij gecontroleerd.En er word vakkundig advies gegeven.Ook hebben we al gebruik gemaakt van de waskamer geweldig. Fijne winkel fijne mensen. Boefie begint van blijdschap te janken als we de winkel binnen komen.Dank je wel team van Berry.
Heleen van Haaren uit Eindhoven - 04 oktober 2014
Ik kom bijna wekelijks in de winkel om onze pup te wegen en voor advies. Altijd is er aandacht voor jou en je pup , hoe druk het ook is. Verder iedere week geoefend in het speelzaaltje om onze pup aan verschillende soorten geluid te laten wennen. Tijdens de eerste erge onweersbui bleek hoe goed dit is geweest. Hij ging zelf buiten onder de overkapping naar buiten liggen te kijken tijdens het onweer. Berry en team, bedankt voor alles!!
Helma Dekkers uit Best - 22 januari 2014
Hallo,

Ik ben over gestapt naar ander voer nl. Profine. Ik merk dat mijn honden dat super lekker vinden en ze glanzen meer en ze zitten echt beter in hun vel. En een fijne bijkomstigheid is dat de prijs goed is. Nou Harrie en Reddish willen niets anders meer. Dus van de week maar weer eens een zak Profine gaan halen. Was een goed advies Berry.
Casper uit Eindhoven - 26 oktober 2013
Afgelopen week ben ik bij jullie in de zaak geweest met onze nieuwe pup. Ik ben super geholpen met zoveel tips en informatie over het opvoeden en wat waren jullie lief voor onze hond Donja. Tot snel weer!
Riet Kreijveld uit Best - 23 mei 2013
Ik las in 't Groeiend Best dat jullie Blair is overleden, ik wil jullie heel veel sterkte wensen met 't verlies en gemis van die Kanjer!! Er zullen natuurlijk ook heel veel mooie herinneringen zijn van de afgelopen 15 jaar!! Nogmaals heel veel sterkte!! Groetjes Riet


S. v Zeijl uit Best - 13 maart 2013
Tot nu toe elke keer goed te woord gestaan en alle tips hebben perfect geholpen.. Kortom, fijne winkel en super service!!!
Tanja uit Best - 05 maart 2013
Het lijkt me duidelijk maar toch even deze toevoeging: DNA test voor kruising rassen (!) verkoopt Berry. Heel handig, over binnenkant wangslijmvlies zelf even wrijven met bijgesloten borsteltje, simpel en pijnloos, dan opsturen naar adres dierenarts-DNA-bedrijf in Engeland met bijgesloten envelop en de resultaten krijg je keurig in de mail. Helemaal top! Wel extra postzegel plakken want moet naar Engeland.
Tanja uit Best - 05 maart 2013
Ik heb 2 kruising ras honden uit asiel. DNA test die Berry adviseerde zijn werkelijk super! Omdat de honden geschat zijn op 7 en 10 jaar oud en ze mogelijk aandoeningen/ziektes krijgen is het handig om te weten van welke rassen ze kruising zijn. Het bleek dat mijn "boerenfox kruising" dus gewoon half duitse spitz was en mijn "podenco kruising" uit 4 hele mooie rashonden bestond. Ook gedrag/opvoed/voeding advies van Berry is super!
Jan uit Eindhoven - 28 januari 2013
Zaterdag 6-1-2013 voor de eerste keer bij Dierenshop Berry de Bruin geweest, ik kan alleen positieve reacties geven , hij heeft onze hond " Corzan" geheel nagekeken en een goed advies gegeven , ben zeer te spreken over de kennismaking en ga hier beslist meer naar toe. Berry nog wel bedankt, fijn eens met een vakman gepraat te hebben.
L.van Rosedaal uit Best - 16 december 2012
Ons Bertje (engelse bulldog)is vandaag naar de kerstshow in Wijchen geweest. En jawel hoor, weer in de prijzen gevallen. 1e plaats beste reu in de puppyklasse, 1e plaats beste puppy van de engelse bulldoggenen de 2e plaats van de beste pup van alle rassen. (ongeveer 30 stuks) Volgens de keurmeesters zag hij er perfect uit en was hij mooi op gewicht. Wederom door het goede advies van Berry en zijn team. Allemaal super bedankt.
M. van Rosedaal uit Best - 28 november 2012
Ons Bertje (engelse bulldog) is zaterdag 24 november geeindigd op de 2e plaats bij de Winnershow in Amsterdam. Hij zag er prima uit en dat is mede dankzij Berry de Bruin. Elke week wordt Bertje daar gewogen en wordt de voeding in de gate gehouden. Zo wordt voorkomen dat een hond te dik of te dun wordt. Dus Berry bij deze ook een beetje gefeiliciteerd en natuurlijk bedankt.
ad schepers uit best - 16 oktober 2012
Ik ben voor het eerst naar deze dierenwinkel geweest en vond het geweldig hoe ik hier behandeld werd.Ze hebben mijn hond na gekenen en gewogen en een passend voeradvies gegeven.Top hier ga altijd voortaan heen groetjes Ad
Annemarie uit Veldhoven - 16 augustus 2012
Ik ben eind juli voor het eerst bij Berry geweest i.v.m. de allergin van onze Amerikaanse Bulldog en overgewicht van stabij. Ik ben zeer goed geholpen en te woord gestaan. Alles is heel goed uitgelegd en we zijn gaan testen.
Deze week ga ik weer op controle en ben zeer benieuwd wat hij ervan vind. Mijn beide honden staan op dieet.
Ik wens Dierenshop de Bruin nog heel veel succes voor de toekomst en dat ik er nog maar vaak mag komen
carla uit schijndel - 22 juni 2012
We hebben sinds dit weekend een pup van 8 weken. Op advies een kennis ben ik bij Berr de Bruin gekomen. Nu stap ik vandaag de zaak binnen en werd erg goed geholpen. Ik ga nu starten met voeding van Berry de Bruin erg goede service, dit komt uiteindelijk de hond maar ook het baasje ten goede. Ben met een brede glimlach de zaak verlaten. Tot volgende week.
tim en soraya v.d. Crommert uit Best - 20 juni 2012
Wij hebben deze dierenspeciaal als een zeer goede dierenwinkel ervaren. Wij komen er altijd met onze labrador Frits en hebben al veel advies mogen krijgen. Ze behandelen je altijd vrijblijvend proberen je niets op te dringen. Altijd even vriendelijk en nemen de tijd voor je. Dat is op veel plekken wel anders. Kortom de dierenzaak die voor ons de beste is. Meiden en jongens ga zo door wij komen graag bij jullie. Groet. en een poot v.Frits
van dijk uit best - 15 april 2012
ik heb deze week gebruik gemaakt van de nieuwe trimsalon in de winkel. Het is mij en de hond erg goed bevallen. De materialen zijn perfect en het werkt heel relaxed. via een schema kan je zien welke materialen je in welke volgorde moet gebruiken en als het je niet lukt kan je altijd even iemand erbij roepen. Ik trim thuis mijn hond ook, maar in de salon is de tondeuse zo stil dat de hond duidelijk rustiger was. Ik zou zeggen probeer het eens!!!!!


  Onze winkel

Bekijk ook eens de andere items over onze winkel

Assortiment honden

Assortiment katten

Assortiment knaagdieren

Assortiment vogels

Speciale producten

Speciale (maand)acties

Winkelimpressie

Ons team

Openingstijden